Våren är här ELLER!!??
Hm känner mig nog lika förvirrad som alla andra ovårdat avlånga land😳 . 
Är det vår eller är det vinter?!
Jag som löpare säger vår och känslorna börjar  tinas upp så sakteligen.
Jag har spritt i benen och känner helt magiska pirr i kropp och knopp .
Benen vill ut och springa och hjärnan vill busa. 
Man börjar titta på sommar kort o längta till värmens underbara tid då allt bara är så skönt. Att få svettas och må illa av vätskebrist är nåt jag nästan längtar till. 😃 
Längtar till mina stora tävlingar där jag bara är i mitt nu och älskar prestationen . Att känna sig oemotståndlig och oslagbar. Att efter en stor prestation bara le le och le 😁😁 i veckor när man tänker på alla små ögonblick i loppet. 
Som när man träffar en man o det pirrar i hela kroppen ,inte så olik den känslan när man tänker efter 😁😁😁🙏 .
Nu har jag ävennågot mer som är jättestort för mig som jag går och väntar på✊✊✊✊.
Jag har sökt att bli en i teamet Asics Frontrunner och det skulle betyda så fruktansvärt mycket att få bli antagen då jag aldrig känner att jag tillhör eller medverkar i nån grupp eller så. Jag har alltid kört mitt eget och det är väldigt ensamt ibland. Visst jag ställer alltid upp för alla vänner och så med träningar och allt runt omkring men tänk er att tillhöra ett lag ,ett Team som är obegränsat och i hela världen . Så härligt . Massa nya vänner och ut o resa möta dessa. Åka på löparevent .
Kanske tilloch med få utveckla min dröm att resa runt och föreläsa om just mitt liv monsters resa till att bli hel och börja leva igen. Kunna hjälpa andra på en helt annan nivå. Kunna skriva mina böcker som jag har som mål innan 50. 
Ja det vore en dröm så håll era tummar o tår ✊✊✊✊✊😘😘😘😀💫🙏 kram till nästa gång .  (null)

(null)

(null)